De organisatie Wie zijn we?

Als partners binnen het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek slaan Stichting Achterhoek Toerisme en Cultuur Oost samen met Stichting Pak An de handen ineen om een Silo Art Tour te realiseren en daarmee een vernieuwende attractie te ontwikkelen voor de Achterhoek. Vanuit de overtuiging dat hiermee de identiteit van de Achterhoek op een verfrissende manier onder de aandacht te brengen is. Dit past binnen de kaders van het pact, waarin Achterhoekse gemeenten samenwerken aan het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van deze regio met cultuur en erfgoed als dragers.

BETROKKEN PARTIJEN 7 Achterhoekse gemeenten

Bij de realisatie van Silo Art Tour zijn de 7 Achterhoekse Leader gemeenten betrokken, de gemeenten die zijn aangesloten bij het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek en de gemeenten die zijn aangesloten bij de Achterhoekse Vrijetijdsagenda 2020-2030.

Naast de betrokken gemeenten hebben verschillende getalenteerde street art kunstenaars deelgenomen aan de Silo Art Tour. Door met verschillende kunstenaars te werken ontstaat er variëteit en diversiteit in de beeldtaal. Ook zijn boerenbedrijven en ondernemers gerelateerd aan de agrarische sector betrokken in het project.

Ontdek onze kunstenaars
#BEHINDTHEBLOCK