Route Waar kun je de kunstwerken vinden?

Bezoek ze allemaal!

 

Er wordt hard gewerkt om in 10 verschillende gemeenten kunstwerken te realiseren. Erven, objecten of gebouwen met een link naar de agrarische sector vormen het ‘schildersdoek’ voor diverse street art kunstenaars. Schuren, silo’s en fabrieken – die vaak als lelijk worden beschouwd – worden getransformeerd tot kunstwerken waar iedereen van kan genieten. De Silo Art Tour is een route die alle kunstwerken onderling aan elkaar verbind. De route zal eind 2021 opgeleverd worden.

Wil meer van de omgeving zien? Ontdek naast de street art kunstwerken ook de rest van de omgeving. Geniet van een coulisselandschap waarbij houtwallen, kabbelende beekjes, weilanden en bos elkaar afwisselen. Proef de historie van de streek tijdens een bezoek aan de Achterhoekse steden en kastelen. Deze streek kenmerkt zich ook door de aanwezigheid van moderne musea, gezellige restaurants en gave attracties. Bezoek de Achterhoek: het is tijd om waardevolle herinneringen te maken! 

Ontdek de omgeving


Heb je onvoldoende tijd om alle 10 locaties van de Silo Art Tour te bezoeken? Kies dan voor een gedeelte van de Silo Art Tour en combineer het met ander moois dat de omgeving te bieden heeft. Vergeet niet om de mooiste foto’s te delen en @siloarttourachterhoek te taggen op Instagram en Facebook!

 

 

#BEHINDTHEBLOCK