Routes Waar vind je ze?

Unieke verhalen uit de Achterhoek komen tot leven met de Silo Art Tour! Op tien verschillende locaties in de regio zijn schuren, silo’s en andere agrarische gebouwen, die vaak als lelijk worden beschouwd, getransformeerd tot ware kunstwerken waar iedereen van kan genieten. Speciaal voor de Achterhoekse Silo Art zijn routes ontwikkeld langs deze kunstwerken. Ontdek ze middels diverse fietsroutes of stap in de auto en aanschouw ze allemaal!

Ontdek naast de street art kunstwerken ook de rest van de omgeving. Geniet van een coulisselandschap waarbij houtwallen, kabbelende beekjes, weilanden en bos elkaar afwisselen. Proef de historie van de streek tijdens een bezoek aan de Achterhoekse steden en kastelen. Deze streek kenmerkt zich ook door de aanwezigheid van moderne musea, gezellige restaurants en gave attracties. Bezoek de Achterhoek: het is tijd om waardevolle herinneringen te maken. Of dit nou op de fiets, met de auto of wandelend is! 

Routeboekje en GPX
De onderstaande 6 routes zijn gebundeld in een Silo Art routeboekje en verkrijgbaar voor een adviesprijs van slechts €2,95 bij de Achterhoekse VVV's en Toeristisch Informatiepunten. Uiteraard zijn er ook GPX downloads beschikbaar via onderstaande routepagina's of bekijk de online versie hier
 

#siloarttourachterhoek