Roos Art

DE ARTIEST ACHTER ROOSART PAINTINGS


''Mijn naam is Roos (1999) en ik ben een jonge kunstenaar uit Nederland. Ik ben begonnen met het maken van olieverfschilderijen op veertienjarige leeftijd en ben sindsdien niet meer gestopt met het maken van kunst. Inmiddels maak ik ook street art, kleding, tattoo designs en meer.

OVER MIJ Waarom doe ik wat ik doe?

Ik doe veel werk in opdracht voor mensen, bedrijven en organisaties. Ik besloot te stoppen met opleiding medicijnen en mijn medische carrière volledig aan de kant te zetten. Kunst maken is mijn passie. Het is iets waar ik mijn onverdeelde aandacht aan wil schenken. Mijn missie is om de wereld rond te reizen en mijn artistieke voetafdruk overal achter te laten. Ik wil een geweldige artiest worden en aan anderen laten zien dat street art en graffiti niet alleen voor mannen bedoeld is.

Prijzen


In september 2018 had ik mijn eerste kunsttentoonstelling in Nederland. In dezelfde maand werd ik genomineerd voor de Street Art Awards Benelux 2018. Ik belandde in de top 5 van de categorie '' People's favourite '', een spannende prestatie. Ik verschijn regelmatig in Nederlandse kranten, radio- en televisieshows. Ik reisde naar Azië en werkte samen met grote artiesten zoals Kenji Chai, een van de grootste straatartiesten in Azië. Ik heb ook een kunsttentoonstelling op Bali gedaan samen met Rony Indô, een Frans-Indonesische prins. Ik heb twee films gemaakt: een korte film in Kuala Lumpur en een film op Bali. In juni 2019 werkte het Nederlandse mobiele databedrijf samen met RoosArt en maakte me een van de gezichten van hun nieuwe campagne genaamd '' Online Heroes '' In december 2019 heb ik mijn grootste prijs tot nu toe gewonnen. Ik heb 'de prijs voor beste jonge ondernemer 2019' gewonnen (Nederland). RoosArt is nu een groeiend bedrijf en verspreid zich over de hele wereld.”

ONTDEK ONZE KUNSTENAARS
#BEHINDTHEBLOCK