kunstwerken Bekijk ze allemaal!
"Blending In" - Azewijn "Gezien de hoeveelheid vogels in het gebied, was het verwerken van een patrijs in het ontwerp niet meer dan logisch". Kunstwerk "Blending In"
"LIT" - Doesburg Het kunstwerk in Doesburg staat exact op de plek waar het gemaal land en water met elkaar verbindt. Kunstwerk "LIT"
"Het Bloemenmeisje" - Beltrum Het roodharige bloemenmeisje kijkt bescheiden voor zich uit. De bloem is een Mignon dahlia. Kunstwerk "Het Bloemenmeisje"
"Creatures of the Forest" - Groenlo De kunstwerken in Groenlo onderstrepen de biologische behoeften van de koe. Ze staan het liefst in een natuurlijke en beschutte omgeving. Kunstwerk "Creatures of the Forest"
"Reizende hond" - Doetinchem Op het kunstwerk in Doetinchem is een reizende hond met het typische Achterhoekse coulisselandschap te bewonderen. Kunstwerk "Reizende hond"
"’t Vriezelerdiekske" - Sinderen Het kunstwerk in Sinderen laat zien dat het kleine van het landschap groot kan zijn, want ook intimiteit kan grote impact hebben. Kunstwerk "’t Vriezelerdiekske"
"De Biotoop" - Hengelo Het kunstwerk in Bronckhorst laat een glazen fles als zelfvoorzienende wereld zien, waarbij de aarde en de wortel symbool staan voor circulariteit en groei. Kunstwerk "De Biotoop"
"Verbonden" - Lochem Het kunstwerk in Lochem laat de relatie tussen mens en de natuur zien. De link met dieren en oogsten is duidelijk terug te zien in het ontwerp. Kunstwerk "Verbonden"
"Vier Generaties" - Aalten Op het kunstwerk in Aalten zijn verschillende generaties Achterhoekers te zien. Daarmee laat Rosalie zien dat leeftijd in de Achterhoekse gemeenschap geen rol speelt. Kunstwerk "Vier Generaties"
"Modern Stilleven" - Winterswijk Het kunstwerk in Winterswijk geeft een stilleven met elementen uit Winterswijk weer. Kunstwerk "Modern Stilleven"
#siloarttourachterhoek